Zoeken

Verzendetiketten, scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar!


VERZENDETIKETTEN BESTELLEN

Verzendetiketten


Supply Service biedt verzendetiketten aan tegen zeer scherpe prijzen, en kunnen deze tevens snel leveren aangezien deze op voorraad liggen in ons centraal gelegen magazijn in Amersfoort.

Vandaag voor 15:00 uur bestellen betekend in 90% van de gevallen dat u de dag erna uw verzendetiketten in huis heeft.

Etiket vereisten koeriers

Barcodes en adresgegevens moeten natuurlijk probleemloos gelezen kunnen worden door de koerier en zijn scanapparatuur, op die manier bent u ervan verzekerd dat uw goederen op tijd en op de juiste plaats afgeleverd worden. Wij garanderen dan ook dat onze etiketten en labels voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en dus probleemloos gebruikt kunnen worden i.c.m. DHL, TNT, Packs en DPD systemen.

Verzendetiketten, ook wel palletetiketten,palletlabels, shipping labels, transportlabels, pakketzegels, adresstickers of adreslabels genoemd kunnen wij in verschillende afmetingen aanbieden.

Maak uw keuze, klik op het logo van de desbetreffende koerier>>

GLS logo UPS logo


Offerte voor grotere aantallen verzendetiketten

Onlangs heeft Supply Service een nieuwe website online gezet op de volgende URL www.verzendetiketten.eu/offerte , op deze website is het mogelijk om eenvoudig online een offerte aan te vragen voor uw verzendetiketten. Ook gebruiken wij deze website om nieuwsberichten of een blogbericht te publiceren omtrent etiketten of aanverwante producten, om zodoende u als klant meer inzicht te geven van wat Supply Service u allemaal te bieden heeft.


De prijs voor het produceren van etiketten wordt hoofdzakelijk bepaald door de aantallen die afgenomen worden, dus bij grotere afname is de prijs per 1000 etiketten lager.

Mocht u nou grotere aantallen verzendetiketten gebruiken per maand, en u wilt graag voorraad voor een heel jaar scherp inkopen. Laat het ons dan weten, dan kunnen wij een scherpe prijs voor uw etiketten calculeren en uw een mooie offerte presenteren.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »