Over Supply Service B.V.

 

Al meer dan 20 jaar dé specialist op het gebied van etiketten, thermal transferlinten (TTR), labelprinters en meer!

Wie we zijn

Supply Service B.V. is opgericht in 2002 en levert aan groothandel, detailhandel en aan eindgebruikers.

Wij beschikken over een breed assortiment en een ruime voorraad. Daarom zijn wij in de gelegenheid uw pakketten de dag van bestellen netjes te verpakken en te versturen vanuit ons centraal gelegen magazijn in Nijkerk.

Indien noodzakelijk en in overleg, kunt u ook afhalen bij ons magazijn in Nijkerk. Daarnaast zijn wij in de gelegenheid om in overleg dezelfde dag nog bij u af te leveren. Wel zijn hier extra kosten aan verbonden.

                

Wat we doen

Supply Service B.V. levert veel verschillende soorten en maten etiketten waaronder paperlabels, direct thermische etiketten, kunststof etiketten en direct thermische kunststof etiketten. Verder leveren wij ook thermal transferlinten (TTR) en Zebra labelprinters, en zijn wij in de gelegenheid om maatwerk uit te voeren.

Wij bieden een rijk assortiment aan van verschillende soorten materialen met diverse belijmingen. Zo bieden wij permanent hechtende etiketten, diepvriesetiketten, removable etiketten, bedrukte etiketten, custom made etiketten die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo kunnen wij u tegemoetkomen in vrijwel al uw wensen. Supply Service B.V. staat voor goede kwaliteit, goede voorlichting, eerlijke prijzen en een zeer snelle en goede service. 

Kortom, bent u bij Supply Service B.V. aan het goede adres voor al uw verzendetiketten, weegschaaletiketten, juweliers- en opticien etiketten, linten voor verpakkingsmachines, TTR linten (TTR wax, TTR wax/resin, TTR resin) en nog veel meer!

 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op:

Supply Service B.V.
Nijverheidsstraat 25-K
3861 RJ Nijkerk

Telefoon: +31 (0)33 468 1342 
E-mail: [email protected]

 

123 movies
free map for website
e