Over ons

 

Al meer dan 20 jaar dé specialist op het gebied van etiketten, thermal transferlinten (TTR), labelprinters en meer!

Supply Service B.V. is opgericht in 2002 en heeft dus al meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Wij beschikken over een brede kennis en kunnen u daarom bij elk product goed adviseren, ondersteunen en helpen. 

Supply Service B.V. levert zowel aan detailhandel als aan eindgebruikers. Vanuit ons centraal gelegen magazijn in Amersfoort zorgen wij dat uw bestelling snel bij u wordt afgeleverd. Supply Service B.V. beschikt over een breed assortiment en een ruime voorraad. Daarom zijn wij in de gelegenheid uw pakketten de dag van bestellen te versturen en indien noodzakelijk in overleg met u dezelfde dag nog af te leveren. 

Wij leveren veel verschillende soorten en maten etiketten, maar ook thermal transferlinten en labelprinters. Bovendien biedt Supply Service B.V. maatwerk. Wij bieden een rijk assortiment aan custom-made etiketten van verschillende soorten materialen met diverse belijmingen, geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo kunnen we u tegemoetkomen met vrijwel al uw wensen.

Kortom, staat Supply Service B.V. voor goede kwaliteit, eerlijke prijzen en een zeer snelle en goede service. Wij onderscheiden ons in ruime voorraden, snelle levering, breed assortiment en maatwerk.

 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op:

Supply Service B.V.
Adriatische Zee 2B
3825WZ Amersfoort

Telefoon: +31 (0)33 468 1342 
E-mail: [email protected]