Zoeken

Zebra etiketten bestellen? | Supply service

 

Zebra etiketten

Zebra etiketten


Supply Service heeft een rijk assortiment aan hoogwaardige kwaliteit Zebra etiketten. Thermische etiketten, papier etiketten, en Kunsstof etiketten coated of uncoated met verschillende soorten belijming voor iedere toepassing kunnen wij leveren.

Erg belangrijk is de kwaliteit van het materiaal omdat dit de levensduur van uw printer positief beïnvloed.
Wij leveren dan ook uitsluitend etiketten die worden geproduceerd binnen Europa.

Europese papierfabrikanten garanderen kwaliteit en overschrijden niet de europese norm van de stof Bisphenol in tegenstelling tot de papierfabrikanten buiten de EU.

Onder deze rubriek kunt u uw printer selecteren en kunt u een keuze maken uit een rijk assortiment etiketten. Rollen zebra etiketten

 Zebra etiketten, Origineel of compatible?


Supply Service voorziet in beide! Compatible etiketten zijn prijstechnisch zeer aantrekkelijk maar mocht u toch voor originele etiketten willen gaan dan kan dat natuurlijk ook. Twijfelt u, dan is het ook mogelijk om een proefrolletje te testen, bel in dat geval even met onze verkoopafdeling om de mogelijkheden te bespreken.

Over Zebra

Zebra is marktleider op het gebied van labeling en ID oplossingen en de bijbehorende etiketten en thermal transfer linten. Met een volledig en uitgebreid portfolio aan thermische label printers heeft Zebra voor iedere toepassing een labelprinter ontwikkeld. Meer informatie over de printers van Zebra vindt u op hun website www.zebra.com


Advies nodig?

Indien het gewenste formaat niet voorkomt in onze shop of heeft u advies nodig dan kunt u deze inwinnen per mail [email protected] of telefonisch 033-4681342. Wij zullen u geheel vrijblijvend van een goed advies voorzien en zo nodig een aanbieding maken voor het door u gevraagde materiaal en formaat.

LET OP! Net als Zebra etiketten bent u ook voor Zebra transfer linten bent u bij ons aan het juiste adres, zoek op het Zebra artikelnummer links bovenaan de website, of click door de categorie naar keuze.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »