Zoeken

Thermo transfer linten voor uw printer? | Supply Service

Thermal transfer linten

 

Supply Service levert thermo transfer linten ook wel TTR ribbon genoemd, voor uw Zebra en overige labelprinters. Deze kunt u uiteraard online via deze webshop bestellen. Originele Zebra transfer linten leveren wij  ook. Zebra etiketten

 

 

 

Transfer linten bestellen?

Het makkelijkst is om uw artikelnummer links bovenaan op onze website in te voeren in het zoekveld, zodat u zeker weet dat u dezelfde linten besteld als u normaal ook altijd gebruikt.

 

 

Het is zeer belangrijk dat men het juiste transfer lint gebruikt in combinatie met de etiketten, aangezien er vele soorten papier en kunstof etiketten geproduceert worden en ieder etiketten materiaal bepaalde eigenschappen heeft waar een speciaal transfer lint voor is ontwikkeld. Mocht u namelijk niet de juiste lint-etiketten verhouding hebben dan zult uw geen goede afdruk kunnen printen, het resultaat kan vlekkerig zijn of de afdruk wordt er gemakkelijk afgeveegt.


Voor iedere toepassing heeft men weer andere etiketten en transfer linten nodig.

 

 • Kunstof etiketten (polyethyleen) ==> Resin (hars) transfer linten

  Kunstof is namelijk glad en heeft een gesloten structuur, een inktlint met veel hars erin verwerkt heeft hoge kleefkracht en is krasvast en zal dus goed hechten op het kunstof etiket.

  Toepassing: Extreme omgevingen zoals buiten, vochtige omgevingen, transport, en toepassingen waar langdurige leesbaarheid wordt vereist. Zeer geschikt voor het printen van barcode's.


   

 • Papieren etiketten met een top coating ==> Wax/Resin transfer linten

  Er worden papieren etiketten geproduceert met een top coating erop die voor een mooie glans kan zorgen en tevens zorgt voor een kwalitatief goede afdruk, een 2 componente inktlint waar hars en wax in zijn verwerkt is hier uitermate geschikt voor.

  Toepassing: Omgevingen waar het etiket tegen een stootje moeten kunnen zoals bijvoorbeeld magazijnen of archieven, in- en extern transport, geschikt voor het printen van barcode's.


   

 • Gewone papieren etiketten ==> Wax transfer linten

  Papier heeft een open structuur dus kan prima met wax linten beprint worden aangezien wax gemakkelijk in het papier vloeit. Deze combinatie genereert een prima afdruk alleen heeft wel wat beperkingen.

  Toepassing: Post, droge omgevingen, tijdelijke houdbaarheid.

 

 

 

Transfer linten advies?,

Supply Service adviseert klanten en zal wanneer noodzakelijk ook testen uitvoeren om zo tot een zekere een goede oplossing te komen voor uw etiketteer toepassing. En tip die wij u mee willen geven is om altijd de etiketten en transfer linten bij dezelfde leverancier te bestellen, zo voorkomt u discussies en bent u verzekert van de juiste materialen.


Ieder materiaal wat geprint zou moeten worden heeft zijn eigen specificatie daarom is de keuze van het type lint als boven vermeld zeer belangrijk.

DNP ribbons zijn te bestellen op vaste maten zoals vermeld in onze shop.

De HQ Ribbons zijn echter zowel in de breedte(op de millimeter) en in de lengte (op de meter) nauwkeurig te bestellen.

Wij hebben de meest bestelde Ribbons in onze winkel vermeld.

Voor overige maten, grotere aantallen (meer dan 1 doos) of vragen over type lint, kunt u contact met ons opnemen via mail [email protected] of telefoon 033-4681342. Wij zullen u dan geheel vrijblijvend van advies voorzien en een passende offerte voor u maken.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »