Zoeken

Star etiketten bestellen, goedkoop en online Star etiketten


Star etiketten bestellen?


Supply Service biedt Star etiketten aan tegen zeer scherpe prijzen, en kunnen deze tevens snel leveren aangezien deze op voorraad liggen in ons centraal gelegen magazijn in Amersfoort.

Vandaag voor 12:00 uur bestellen betekend in 90% van de gevallen dat u de dag erna uw Star etiketten in huis heeft.

Etiketten vereisten gebruikers

Barcodes en tekstregels moeten natuurlijk probleemloos gelezen kunnen worden door de gebruiker. U bent  ervan verzekerd dat uw producten goed leesbaar zijn geëtiketteerd. Wij garanderen dan ook dat onze Star etiketten en labels voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en dus probleemloos gebruikt kunnen worden bij o.a. apothekers,huisartsenpraktijken en dierenartsenpraktijken.

Star etiketten

Starook wel Starlabels genoemd kunnen wij in ruim assortiment aan afmetingen aanbieden eventueel kunnen wij de etiketten voorbedrukt leveren met bijv. een logo de prijs hiervan is op aanvraag.

Maak uw keuze, klik op het type Star printer en u kunt direct bestellen op staretiketten.nl

Staretiketten tsp300 bestellen Staretiketten tsp400 bestellen Staretiketten tsp700 bestellen Staretiketten tsp800 bestellen

Over Star Micronics


Star Micronics is een marktleider als het gaat om POS oplossingen. Met een zeer uitgebreid assortiment aan thermische etiketten printers, weet Star een prominente positie in te nemen in diverse branches zoals bijvoorbeeld:


  • Horeca

  • Apotheken en ziekenhuizen

  • Kiosks


Star TSP100 ECO, 's werelds eerste groene printer

Star is ook erg vooruitstreven in de ontwikkeling van hun printer producten waarbij ze rekening houden met het milieu, onlangs hebben ze namelijk als eerste printerfabrikant een groene “eco friendly” thermische etiketten printer op de markt gebracht genaamd Star TSP100 ECO. Uiteraard een prima innitiatief wat aansluit bij de behoeftes van vandaag de dag, waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zo langzaam maar zeker wereldwijd een gemeenschappelijk goed is geworden.


Meer info over de ECO friendly printer van Star? Bekijk dan eens dit demo filmpje:

Advies over Star etiketten en/of Star printers kunt u altijd telefonisch inwinnen bij Supply Service, bel 033 4681342 of stuur een e-mail naar [email protected]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »